<
Actualitate

A sunat ultimul clopoțel pentru promoția 2023 a Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”  

Generația de liceeni care a demonstrat cea mai mare capacitate de adaptare la obstacolele vieții cotidiene a avut festivitatea de încheiere a anului școlar, dedicată claselor a XII-a.

În semn de solidaritate, apreciere și respect față de eforturile depuse de elevi și profesori, în cei 4 ani de liceu, am luat parte la manifestări.

Deși suntem în plină grevă a dascălilor, am ales să fiu alături de acești copii minunați, pe care-i putem considera generația de sacrificiu a ultimilor 20 de ani.

De la cursuri întrerupte din cauza pandemiei, la cursuri online și acum la grevă, acești copii au înfruntat cele mai dificile condiții și iată-i ajunși la momentul absolvirii.

Îmi exprim deplina mea apreciere față de această generație, promoția 2023, care a reușit să se adapteze și să performeze indiferent de situație. Ne mândrim cu acești copii, tineri, plini de ambiție și luptători!

Felicitări! De asemenea, îmi exprim recunoștința și aprecierea față de colectivul profesoral, care a încheiat mediile și a permis elevilor să intre în examenul de bacalaureat.

Astfel au demonstrat că țin la interesele copiilor, chiar și în momente tensionate.

Succes, tuturor, în examenul maturității!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS