Actualitate

Academeia de volei Pirv 11 şi-a deschis porțile

Luni seara, 11 Noiembrie, la ora 19 a avut loc deschiderea oficială a academiei de volei Pirv 11.

Crstina Pîrv cea mai valoroasă jucătoare de volei a României şi-a deschis oficial academia.
Pentru aceasta, academia este un vis devenit realitate și anume acela de a da înapoi țării care a crescut-o, ceea ce a învățat de-a lungul timpului pe terenul de sport, dar nu numai.

Cristina joacă acum, pe terenul vieții sale, pe mai multe „posturi”; de mama, de speaker, de manager, iar acum este pregătită să dea ce are mai bun și pe cel de mentor sportiv. Fastuosul eveniment a avut loc în cadrul parcului sportiv “Iuliu Hațieganu” la sala “Vasile Geleriu”. Invitați de seamă au fost, iar copiii pe care îi antrenează nu au lipsit. Pentru Cristina este cea mai mare satisfacție a ei să se întoarcă în Turda, de unde a plecat ea, să se întoarcă în acea sală de unde a plecat să vadă toate fetițele care sunt în sala aceea alături de domnul profesor Laar care a crescut-o şi pe Cristina. Cristina nu uită de unde a plecat şi deabea acum îşi dă seama cât a fost de greu să facă acest sport cu care a plecat din Turda şi a ajuns pe toate meleagurile lumii.


Dacă iubești sportul, disciplina și visezi să faci parte dintr-o echipă de volei, acum este momentul tău! Învață tainele celui mai elegant sport de echipă de la cei mai buni! În cadrul Academiei Pîrv 11 vei avea ocazia să te antrenezi cot la cot cu Cristina Pîrv, 11-le de aur al României sau altfel spus cea mai valoroasă voleibalistă a tuturor timpurilor!
Autoritățile locale turdene au fost foarte deschise la proiectul Cristinei. În opinia lui Cristian Matei inițiativa Cristinei Pirv de a se întoarce acasă i se pare firească şi crede că toți sportivii care se întorc acasă ar trebui să facă acest lucru, doar aşa vom putea avea în viitor, campioni!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS