Actualitate

„ACCESUL TURIȘTILOR ÎN MINA TEREZIA VA FI RESTRICȚIONAT PARȚIAL PENTRU ORGANIZAREA LIGII CAMPIONILOR DE DRONE” anunță Conducerea Salinei Turda

“Un Monaco al curselor de drone” – Liga Campionilor de Drone, 5 – 7 Decembrie 2019, Salina Turda. Această ramură sportivă aflată în crestere a stârnit deja un mare interes în America şi Asia – iar Liga Campionilor de Drone începe să cucerească şi Europa într-un mod grandios.

Între 5 și 7 Decembrie, dronele vor aborda traseul 3D instalat în Salina Turda din România, atingând viteze de peste 130 km/h. Este de menționat faptul că Salina Turda a mai găzduit alte două ediții ale aceste competiții prestigioase!

“DATORITA AMENAJARILOR DIN SUBTERAN PENTRU CONCURSUL DE DRONE, ACCESUL TURISTILOR IN PERIOADA 02 -08 DECEMBRIE 2019 IN MINA TEREZIA SI LA DOTARILE DE AGREMENT DIN SUBTERAN VA FI RESTRICTIONATA PARTIAL.“, TRANSMIT REPREZENTANȚII SALINEI TURDA.
,,Salina Turda” este una dintre cele mai vechi şi mai renumite saline din România.

Difuzat în toată lumea. Chiar dacă unii fani nu au posibilitatea de a participa la eveniment, vor avea ocazia să ia parte la acţiune. In acest an, cursa va fi transmisă sub formă de live stream cat si live pe cel mai important canal de sport din Germania, SPORT 1.

Cifrele de la cursa inaugurală din Reutte au fost mai mult decât impresionante: un total de 21 milioane de oameni au urmarit spectacolul.

In anul 2016 a avut loc prima editie a DCL in Salina Turda, o editie cu un impact extraordinar, avand 36 milioane vizualizari online si in media, cu difuzare in 21 de tari.

Liga Campionilor de Drone

Similar sporturilor cu motor, Liga Campionilor de Drone este disputat de echipe concurente. Fiecare echipă nominalizează 4 piloţi pentru a concura în curse pentru echipa lor.În cursă, fiecare pilot participă individual într-o sesiune de calificări cu patru concurenţi. O cursă constă în 5 ture şi durează aproximativ 2 minute. 40 de piloţi iau parte la runda de calificări, cu doar 32 de piloţi trecând mai departe în competiţia eliminatorie pentru a decide eventualul câştigător al cursei. La sfârşitul fiecărei curse din Liga Campionilor de Drone primii 12 competitori sunt recompensaţi cu un anumit număr de puncte. Pilotul cu cele mai multe puncte la sfârşitul sezonului este câştigătorul Ligii Campionilor de Drone.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS