Actualitate

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA CÂMPIA TURZII

La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat o acţiune prevenire a accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză sau al conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe. O latură importantă a accţiunii a vizat şi celelalte categorii de participanţi la traficul rutier, respectiv pietonii şi bicicliştii.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare. De asemenea a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv conducere fără permis. Abaterile de natură contravenţională au impus aplicarea a 38 de sancţiuni contravenţionale, 22 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză, 1 pentru conducere sub influenţa alcoolului, în timp ce 15 pietoni şi biciclişti au fost sancţionaţi pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin, în conformitate cu prevederile Codului rutier. Au fost testaţi cu aparatrul etilotest 110 conducători auto şi biciclişti.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS