Actualitate

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA CÂMPIA TURZII

În perioada 15 – 17 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pe D.N. 15 E60, pe raza localităţilor Câmpia Turzii, Luna, Viişoara şi Tritenii de Jos, dar şi pe toate Drumurile Judeţene aflate în raza de competenţă teritorială, în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse în principal pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, pentru abaterile de la legislaţia rutieră constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 60 de sancţiuni contravenţionale, 29 dintre acestea conducătorilor auto care nu au repectat limitele legale de viteză pentru tronsoanele de drum pe care circulau în acel moment. A fost reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, dar şi 1 certificat de înmatriculare.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS