Actualitate

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA CÂMPIA TURZII

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat în scopul respectării regimului legal de viteză, precum și pentru prevenirea altor abateri privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 5 – 7 iulie a.c., pe D.N. 15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna, Viișoara și Tritenii de Jos, județul Cluj.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate 196 de persoane, au fost controlate 185 de autovehicule, fiind efectuate 135 de testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile de la legislația în vigoare, s-a impus aplicarea unui număr de 39 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nerespectarea vitezei legale, 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar 15 pentru alte abateri rutiere.

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă determinată, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS