Actualitate

Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere la Câmpia Turzii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada 02-03 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză dar şi al conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului sau al neacordării de prioritate.

Acţiunea s-a desfăşurat pe D.N.15 E.60 pe raza localităților Câmpia Turzii și Luna, judeţul Cluj.

În cadrul acţiunii au fost controlate 87 de vehicule şi au fost legitimate 93 de persoane. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, 47 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost constatate 2 infracţiuni în flagrant la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 2 permise de conducere.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS