<
Actualitate

ACȚIUNI PREVENTIVE ÎN CONTEXT COVID-19

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu cei ai Secțiilor Rurale Florești, Apahida și Baciu, jandarmi și polițiști locali, au continuat acțiunile în contextul prevenenirii și combaterii efectelor pandemiei de coronavirus.
Acțiunile s-au desfășurat în intervalul orar interval orar 20.30-21.00, respectiv 22.30-00.30.
În prima parte a acțiunii, s-a verificat respectarea normelor în vigoare cu privire la programul de funcționare a operatorilor economici.


Cea de-a doua parte, a avut drept scop verificarea respectării restricțiilor de circulație impuse după ora 22.00, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea infracțiunilor stradale.
Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate 163 de persoane și au fost controlate 105 autoturisme.
Neregulile constatate au impus aplicarea a 51 de sancțiuni contravenționale, 17 dintre acestea fiind aplicate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodată, au fost aplicate 18 sancțiuni ca urmare a constatării unor abateri la regimul rutier și 16 sancțiuni pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice conform Legii 61/1991R.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS