Actualitate

Activitatea Judecătoriei Turda a fost reluată după primul caz de coronavirus al unui procuror

Vineri, 3 iulie 2020, activitatea Judecătoriei Turda a fost sistată ca urmare a depistării ca pozitiv la testul pentru coronavirus a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

În această dimineață, activitatea Judecătoriei a fost reluată în condiții normale. Iată răspunsul primit în această dimineață de la președinta Judecătoriei Turda: „Urmare solicitării dumneavoastră, în calitate de redactor șef Turdainfo, vă aducem la cunoștință că activitatea Judecătoriei Turda a fost reluată în condiții obișnuite azi, 06.07.2020. Cu privire la rezultate ale unor testări ale personalului angajat, menționăm faptul că din cadrul Judecătoriei Turda nu au fost efectuate testări pentru coronavirus, testări efectuându-se doar pentru personalul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.  Cu considerație, Președinte Filip Luminița Maria, Judecătoria Turda”, se arată în răspunsul primit la solicitarea de informații, de către Turdainfo.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS