Actualitate

Adi Chișu: „Nu avem scuze pentru acest turneu, dar trebuie să găsim soluții”

Acest mesaj a fost oferit către Ziarul 21 de către fondatorul echipei Squadra, Adi Chișu. În weekend-ul trecut, Squadra a reprezentat Turda la turneul regional N-V la minifotbal desfășurat la Florești. Squadra a avut o grupă destul de dificilă, avându-i adversari pe Young Boys Baia Mare, EuroGSM și ArobsTransilvania. Cu un lot destul de subțire, lipsind foarte mulți jucători importanți, Squadra a câștigat doar un meci din cele 3 pe care le-a disputat.

„Vreau să încep prin a-i mulțumi, în numele băieților de la Squadra, domnului Olivian Bogdan – Cia Aboliv, pentru susținerea financiară de la acest turneu. Să îi felicit pe băieți pentru efortul depus pentru a participa la acest turneu. Această competiție a adus față în față cele mai bune 24 de echipe din partea de N-V a țării, echipe bune și foarte bune din minifotbalul românesc. Noi, Squadra, priveam cu mare optimism acest turneu regional și ne propunem ieșirea din grupe, apoi etapă cu etapă până unde ne ducea jocul. Din păcate noi am fost o dezamăgire la acest turneu. După ce anul trecut la Cupa României de la Sibiu, din 94 de echipe am fost surpriza plăcută și am terminat în primele 4. Anul acesta, tot noi, aceași gașcă nebună de la Squadra, tot cu acei băieții am dezamăgit pe toată lumea. Trebuie să ne maturizăm și din gașca nebună să devenim familie pentru a putea avea continuitate și rezultate pozitive în continuare. Nu avem scuze pentru acest turneu, dar trebuie să găsim soluții și să devenim mai buni dacă ne dorim să progresăm și să ne batem cu titanii minifotbalului românesc.

Eu cred că lipsa de continuitate și jocurile săptămâna de săptămâna și-au pus amprenta pe acest eșec usturător al echipei Squadra. Vom face tot ce ține de noi ca la următoarele turnee majore să fim mai buni și mai pregătiți și să reprezentăm zona noastră cu mândrie cum am făcut-o anul trecut! Ploua, ninge Squadra merge mai departe și cu bune și mai ales cu rele!”

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS