<
Actualitate

„Adio anilor de gimnaziu”. Mesaj emoționant pentru elevii care au terminat Școala Gimnazială Mihai Viteazu

Mai jos aveți mesajul directoarei Școlii Gimnaziale Mihai Viteazu din Câmpia Turzii odată cu finalizarea studior gimnaziale ale elevilor SGMV.

„Deși trecem prin vremuri atipice , tulburi, agitate, chiar triste, deși vremurile actuale nu le pot oferi copiilor bucuria unei festivități alături de părinți și alți elevi ai școlii, asta nu înseamnă că astăzi nu ne bucurăm. Ne bucurăm alături de o generație care astăzi spune ADIO anilor de gimnaziu! Ne bucurăm pentru copiii pe care i-am crescut 9 ani şi azi pornesc pe un nou drum, ne bucurăm pentu că ei NE vor purta cu cinste pe fiecare dintre noi în viaţa lor!

Dragi absolvenţi, ați venit alături de noi, personaje mici într-o lume mare, pentru ca mai apoi să deveniți tot mai mari într-o lume mai mică – lumea şcolii noastre. Și- acum plecați într-o lume mare și necunoscută. Să nu vă pierdeți în mulțime, să nu uitați că ceea ce veți lua cu voi în viață este dragostea și caracterul, să fiți eroi nu victime, să fiți soluții nu probleme, iar dacă într-o zi veți eșua – pentru că, cu siguranță și asta se va întâmpla din când în când, găsiți motivația să mergeți mai departe.

Cu siguranță Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul ” va fi… o mică flacără ce va lumina viitorul când în jur va fi întuneric, va fi sunetul cald care va rupe tăcerea când veți crede că sunteți singuri, va fi mereu parte din voi, şcoala lipită de sufletul vostru. Vă vom păstra în amintirea nostră un an, doi, trei, tot timpul … Noi, cei care rămânem aici, ne vom hrăni din reuşita şi succesul vostru, pentru că toți am fost aici: soare, lumină, pământ, cer senin, nori, apă, hrană pentru mintea şi sufletul micilor floricele care au crescut. Le mulțumim și părinților voștri pentru încredere, pentru că au format cu noi o echipă, pentru înțelegere și susţinere. Mult succes, dragii noștri copii!” Director, prof. Carmen Anechitoae

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS