Actualitate

Administrația Matei invitată de TVR Cluj în Israel

Edilul municipiului Turda, împreună cu o delegație din administrația locală turdeană, s-au deplasat într-o vizităl, la invitația TVR Cluj, în Israel. Aceștia participă la Caravana Romania-Israel, derulată de către cei de la TVR Cluj.

Primarul Turzii a participat la o emisiune alături de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, și de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, în piața Habima din Tel Aviv unde au discutat despre importanța colaborării și a schimbului de experiență dintre administrațiile publice locale din România și cele din Israel.

Promovarea municipiului Turda este una din prioritățile administrației locale, ținând cont de faptul că în Turda, se află cel mai important punct turistic din România, Salina Turda, unde anual, peste 600.000 de turiști vizitează această minune a naturii.

În Anul Centenar, TVR Cluj susține producția televiziunii publice prin realizarea unui proiect de mare anvergură denumit „EUROPA 100”. De-a lungul timpului, TVR Cluj și-a îndeplinit misiunea de televiziune publică și a fost mereu prezentă în comunitățile de români din afara granițelor țării.

În perioada 04 – 10 noiembrie TVR Cluj derulează Caravana România-Israel, un proiect de televiziune dedicat românilor din Israel și realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și al Ambasadei Israelului la București.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS