<
Administraţie

A avut loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii

Marți, 1 august, a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii, ediția a 20-a, ocazie festivă care a marcat o premieră pentru aniversarea celei de a 20-a ediții a Zilelor municipiului Câmpia Turzii, astfel, manifestările dedicate orașului se vor întinde pe parcusul a 13 zile.

În ședința festivă ce a avut loc la Palatul Cultural Ionel Floașiu, începând cu ora 10.00 s-a marcat debutul evenimentelor dedicate ghirișenilor, prin premierea cu titlul de cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii a nu mai puțin de 7 persoane: Radu Borza, Tănase Moldovan si Nicolae Raab (post mortem) și Dorin Racz, Nicuşor Lăcătuş, Nelu Gabor și Petru Santeiu, ultimul devenind astfel cetățean de onoare și al municipiului Câmpia Turzii, după ce turdeanul a fost declarat cetățean de onoare și în Turda.

De remarcat eforturile administtrației conduse de Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii de a premia elevele de nota 10, care au obținut nota maxima la examenul de Bacalaureat  din 2017, punând astfel Câmpia Turzii pe o hartă a excelenței naționale, fiind vorba bineînțeles de Maria Mărgărițoiu și Ioana Diana Mureșan, ambele eleve ale liceului Pavel Dan, care, pe lângă diplomele de recunoaștere a meritelor lor au fost premiate și cu suma de 1000 lei.

Evenimentul inedit a fost reprezetat de recunoașterea excelenței, astfel toți directorii de școli din municipiul Câmpia Turzii au fost premiați, recunoașterea aportului, muncii și excelenței lor a fost un moment de emoție maximă, cei mai mulți dintre directorii școlilor primind diplomele și cadourile cu lacrimi în ochi: “Domnule primar, vă mulțumim că v-ați adus aminte de noi, bravo celor care au avut această initiativă. Felicit încă o dată primăria din Câmpia Turzii că și-au adus amimnte de noi”, a fost reacția unuia dintre directorii premiați de Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

“Este meritul echipei mele, serviciului de cultură și a directorului primăriei Câmpia Turzii, Irina Munteanu, ei au avut aceast inițiativă, ei au muncit asidiuu pentru documentare, iar azi, datorită muncii lor, am putut să vă premiem”, a fost și răspunsul venit din partea edilului municipiului Câmpia Turzii.

Festivitatea a fost încheiată de recitalurile susținute de grupul Melody, condus de Nicușor Lăcătuș, urmat mai apoi de expoziția motocicletei construite într-un garaj din Câmpia Turzii care a obținut locul 6 în lume, constructorul fiind Dorin Racz, proaspătul cetățean de onoare al municipiului Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS