Administraţie

Care este numărul de telefon al Poliției Locale din Câmpia Turzii (video)

În cadrul unui interviu acordat pentru Ziarul 21, în cadrul rubricii “10 …cu Adrian Soporan”, Cozmin Rotar a adus clarificări în cea ce privește numărul de telefon la care poate fi apelată Poliția Locală din Câmpia Turzii.

Reporter: Care este numărul de telefon al Poliției Locale din Câmpia Turzii?

Cozmin Rotar: Noi fiind un serviciu în cadrul aparatului de specialitate al primarului, neavând până la momentul de față un sediu, am funcționat inițial în cadrul Primăriei, unde există numărul de telefon al primăriei 0264-368001/368002 care era singurul număr de telefon la care putem fi apelați. În momentul în care am făcut angajările pe posturi, am primit și acest spațiu unde își desfășoară activitatea Poliția Locală, am făcut toate demersurile necesare pentru instalarea unei linii telefonice. În momentul în care ne-am mutat în noul sediu, am efectuat toate procedurile în vederea achiziționării unei linii telefonice, cu o societate în domeniu. Am semnat în acest sens un contract în luna decembrie, iar acum așteptăm punerea în funcțiune a aparaturii necesare. Am achiziționat și o stație de emisie-recepție plus stații mici de comunicare cu agenții din teren, iar în această clădire va funcționa dispeceratul Poliției Locale, care va avea un număr de telefon format din patru cifre. Acest număr l-am solicitat pentru a fi foarte ușor de reținut. La momentul acesta poliția locală poate fi apelată 24 de ore din 24 la numărul de telefon al primăriei. Iar cel mai important lucru este că Poliția Locală poate fi apelată și la telefonul poliției municipale, 368222, care coordonează și echipajele noastre de Poliție Locală până la momentul în care vom finaliza înființarea dispeceratului.

Întregul interviu îl puteți găsi în Ziarul 21 de azi, 12 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS