Administraţie

Dorin Lojigan a semnat proiectul de finanțare pentru Liceul Teoretic Pavel Dan

În data 12 septembrie o comisie a ADRNV, în frunte cu directorul Marcel Boloș, s-a deplasat la primăria Câmpia Turzii pentru a semna proiectul european în valoare de peste 500.000 euro, privind „Îmbunătățirea eficienței energetice a unor clădiri din incinta Liceului Teoretic Pavel Dan”

Așadar, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, tace și face, ținând cont de faptul că, după spusele domnul director Boloș Marcel, sunt nu mai putin de 8 proiecte depuse de către administrația Lojigan, care au toate șansele să fie finanțate.

Valoarea investiției este de 2.228.937,52 lei din care Câmpia Turzii va contribui cu 36.913,96 lei – reprezetând 2% din valoarea eligibilă a proiectului.

Proiectul urmăreşte “Îmbunătățirea eficienței energetice a unor clădiri din incinta Liceului Teoretic Pavel Dan”, iar prin implementarea acestuia se urmărește, practic, atingerea următoarelor proiecte majore, care se află în corcodanță cu prevederile ghidului solicitantului Programului Operațional Regional POR 3.1B, prin intermediul căruia se dorește a se finanța prezenta investiție:
– îmbunătățirea și creșterea eficienței energetice a clădirii Liceului Teoretic Pavel Dan C1 (corp A+B)
– creșterea consumului anual de energie finală (surse regenerabile) a clădirii liceului
– reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră la nivel de clădire
– scăderea consumului anual specific de energie primară (din surse neregenerabile) la nivel de clădire.

Cine sunt principalii beneficiari?

Principalii beneficiari sunt cadrele didactice ale Liceului Teoretic Pavel Dan, elevii liceului, dar și întreaga comunitate.
Investiția care urmează a fi făcută în clădirile Liceului Pavel Dan face parte din modernizarea infrastructurii educaționale la nivel de Câmpia Turzii, un capitol foarte important din Strategia de Dezvoltare a municipiului Câmpia Turzii pentru perioada 2015-2020.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS