Administraţie

Mesajul Primarului Dorin Nicolae LOJIGAN cu ocazia Zilei Poliției Române 

La nivel național, Sărbătoarea Bunei Vestiri are o legătură strânsă cu ziua în care ne îndreptăm atenția și recunoștința față de eroii vieții de zi cu zi.

Sunt acei oameni care, indiferent dacă sunt de serviciu sau nu, sunt dispuși să-și riste viața sau integritatea personală pentru a crea un climat sigur pentru cetățeni.

În realitate, supereroii nu au capă și costum și nici superputeri, ci uniformă de polițist, abnegație și devotament față de legile țării și față de conservarea ordinii publice.

Astăzi, Poliția Română împlinește încă un an din glorioasa sa istorie, moment în care ne arătăm recunoștința față de agenții, inspectorii, comisarii și chestorii din Câmpia Turzii, pentru fiecare zi în care suntem în siguranță, datorită lor.

La Mulți Ani, tuturor polițiștilor din Câmpia Turzii! Să nu uitați că, mereu, veți avea un partener de nădejde atât în persoana mea, cât și în echipa pe care o coordonez!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS