Administraţie

Mihai Pătruțiu: „Am rugămintea ca Viorel Crișan (CSM) să se prezinte în fața Consiliului Local cu un raport de activitate”

Consilierul PNL, Mihai Pătruțiu, a părut surprins că la ședința extraordinară din data de 13 decembrie, când s-au alocat 290000 lei pentru activitățile CSM, președintele CSM, Viorel Crișan, nu a fost prezent și i-a cerut socoteală. „Au fost nemulțumiri mari în oraș legate de finanțarea clubului și mi se parea normal să fie aici domnul Crișan să ne spună de ce a amânat. Toata lumea dădea vina pe consilierii locali, pe primar, pe viceprimar. Nemulțumirile în oraș au fost foarte mari, se zicea că noi ne batem joc de sport, și am rugămintea să vină în fața consiliului cu un raport de activitate”

Discuția a fost continuată de edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care a rezonat cu cuvintele consilierul PNL spunând că de indiferent de culoarea politică, răspunderea pentru situația de la CSM nu o are Consiliu local.

„În bugetul de venituri și cheltuieli pe care l-am aprobat anul acesta s-au prins sumele necesare finanțării sportului în Câmpia Turzii. Vina aparține în totalitate, și o declar cu toată responsabilitatea, clubului care nu și-a depus documentele (în cazul de față, CSM, prin președintele Viorel Crișan). Suntem la a treia sesiune de finanțare, nimeni nu își permite să semneze pe bani publici atât timp cât nu sunt toate documentele în regulă.”

Vom vedea dacă la ședința din 17 decembrie, președintele CSM, Viorel Crișan, va aparea în fața consiliului local cu un raport de activitate pe anul în curs, însă chiar dacă s-ar prezenta, nu prea ar avea ce să prezinte. Performanțele CSM, pe toate ramurile sportului, au fost în scădere drastică. Echipa de volei, divizionară A a pierdut absolut toate meciurile din acest nou campionat, iar echipa de fotbal a câștigat 4 meciuri și a făcut un egal, în 13 etape, ocupând doar locul 10 din 14 echipe.

*
1 comentariu

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS