Administraţie

Peste 31.000.000 de lei vin la Turda de la Guvern! Actuala administrație a reușit atragerea celor mai importante fonduri guvernamentale din istoria Turzii!

Municipiul Turda a primit 31.257.377.60 de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Aceasta este o veste extraordinară și istorică pentru administrația locală, dar și pentru cetățenii Turzii, suma fiind una considerabilă, care va folosi la asfaltarea străzilor din municipiu și la reabilitarea a 4 școli și licee! Primăria Municipiului Turda, condusă de primarul Cristian Octavian Matei, a reușit astfel să obțină cea mai importantă sumă alocată prin programele guvernamentale, din istoria Turzii.

 

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a început implementarea etapei a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), prin care vor primi finanţare toate proiectele eligibile ale administraţiilor publice locale.

 

Demersurile pentru întocmirea documentațiilor și depunerea cererilor de finanțare au fost realizate de către administrația locală încă de la începutul anului, la inițiativa primarului Cristian Octavian Matei.

 

Biroul de presă.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS