Administraţie

Primăria Municipiului Turda și-a actualizat site-ul! www.primariaturda.ro

Începând de astăzi, cetățenii municipiului Turda și toți cei interesați pot accesa noua versiune a website-ului instituției. Noua platformă are conținutul structurat într-o formă mult mai accesibilă și mai prietenoasă, astfel încât accesul la informațiile de interes public să fie cât mai simplu. Site-ul poate fi accesat de pe orice device: telefon mobil, tabletă, laptop, PC.

 

Site-ul actualizat are 6 secțiuni principale: Acasă, Primăria Turda, Consiliul Local, Taxe Online și Contact. Pe fiecare ramură în parte, informația este foarte clar structurată.

 

O noutate absolută este faptul că de acum cetățenii Turzii își vor putea plăti taxele și impozitele online. S-a creat interconectivitatea dintre serverul de plăți al Primăriei Municipiului Turda și ghișeul.ro, pentru ca cetățenii să poată face toate plățile online și să își consulte situația fiscală, printr-un procedeu foarte simplu.

 

Actualizarea site-ului face parte din strategia de dezvoltare a programului SMART CITY la nivelul municipiului Turda, care are  la bază utilizarea noilor tehnologii într-un mod cât mai eficient și transparent. De asemenea, în perioada imediat următoare, vom lansa cea mai modernă aplicație la nivel național în ceea ce privește eliberarea certificatelor de urbanism și obținerea autorizațiilor de construire, sau alte documente eliberate de către Serviciul Evidența Patrimoniului și GIS.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS