Administraţie

Să vină banii la băieți! 600.000 lei pentru CSM Câmpia Turzii

Într-o ședință de îndată, din 23 mai, începută la ora 10:30, consilierii locali din Câmpia Turzii au votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 600.000 lei pentru CSM Câmpia Turzii.

Acești bani se vor împărți la toate secțiile din cadrul CSM Câmpia Turzii, unde așa cum este de așteptat, echipa de volei a orașului va primi cei mai mulți bani, ținând cont se faptul că echipa evoluează în Divizia A1 a Campionatul Național de Volei, unde ocupă locul 9 din 10 echipe.( 2 echipe s-au retras din campionat).

În momentul când se va face distribuirea banilor pe secțiile din cadrul CSM, normal ar fi ca echipa de fotbal să primească o sumă considerabilă de bani. Echipa condusă de Titi Șandru, proaspăt calificată în finala Cupei României, trecând de Sporting Apahida cu scorul de 3-0, ocupă în ediția de campionat 2018/2019, locul 4 din 15 echipe. În plus, nu trebuie uitate nici cealalte secții ale Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii.

Până una, alta, este bine că sportul în Câmpia Turzii este sprijinit de către conducerea orașului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS