<
Administraţie

“Sabotaj” politic împotriva intereselor Municipiului Câmpia Turzii (video)

Vineri, 29 decembrie, a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului local, în care s-au dezbătut două proiecte extrem de importante pentru municipiul Câmpia Turzii, în urma adoptării lor, putând fi posibilă atragerea a aproximativ 9 milioane euro, fonduri europene,  sumă care ar fi putut ajunge în investiții în ceea ce privește infrastructura: drumuri, trotuare, piste de biciclete, parcuri etc.

 

Din cei 18 consilieri au fost prezenti 11 (au lipsit consilierii PSD, un consilier PP-USL, un consilier PMP). Proiectele au căzut, fiind nevoie pentru trecerea lor, de două treimi din consilierii aleși ai municipiului Câmpia Turzii.

 

“A fost un sabotaj politic împotriva Municipiului Câmpia Turzii”, a declarat primarul Dorin Lojigan, care a convocat imediat după ședință o conferință de presă.

 

O întrebare care se naște automat: ale cui interese reprezintă acești aleși locali? Pentru că a locuitorilor municipiului, sub nicio formă!

 

Un an 2017 în care opoziția de la Câmpia Turzii s-a remarcat prin scandaluri (a se vedea ședințele de Consiliul local), un an 2017 în care opoziția s-a remarcat prin atacuri la persoană (a se vedea postările de pe conturile personale de Facebook) un an 2017 în care au avut dublă comandă în detrimentul municipiului. Unde mai punem ca se iau indemnizații frumoase pentru ședințele la care participă!

 

“Voi organiza conferințe de presă de fiecare dată în care opoziția va mai apela la astfel de practici”, a declarat Dorin Lojigan în conferința de presă arătându-se extrem de dezamăgit faţă de aacei consilieri care au ales să NU pună umărul la bunul mers al municipiului Câmpia Turzii.

 

Aceasta este lista consilierilor care au lipsit azi, 29 decembrie 2017 de la ședința de Consiliu local, “sabotând” astfel interesele municipiului: consilierii PSD Câmpia Turzii, Gheorghe Rece, David Lică Gabriel, Monica Uioreanu, Octavian Ciobanu, Isac Tudorel, consilierul PP-USL, Puiu Tot Vasile și consilierul PMP, Adrian Mischian. „Să le fie rușine!”, a spus primarul Dorin Lojigan.

(Adrian SOPORAN)

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS