Administraţie

Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internațională a Copilului sărbătorite din nou la Câmpia Turzii

Marți, 15 mai, consilierii locali ai municipiului Câmpia Turzii au fost chemaţi în ședință extraordinară, unul dintre punctele dezbătute fiind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația „Produs de Cluj”, în vederea organizării evenimentului Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internțională a Copilului, în perioada 1-3 iunie 2018, în Parcul Municipal. Proiectul a fost votat.

Asociaţia „Produs de Cluj” urmăreşte dezvoltarea durabilă şi promovarea produselor, a valorilor tradiţiei şi ale culturii, a turismului din zona județului Cluj și a Transilvaniei, promovarea excelenței în domeniul agriculturii, a meşteșugurilor tradiționale, dezvoltarea mediului rural, reprezentarea producătorilor locali atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

 

Ce aduce Asociația Produs de Cluj?

Pentru evenimentul care se dorește a se desfășura în municipiul Câmpia Turzii, Asociația „Produs de Cluj” va asigura:

  • participarea a 50-60 de producători și meșteșugari din județul Cluj, dar și invitați din zonele limitrofe;
  • transportul, montajul și demontatul standurilor expoziționale;
  • scena cu suprafața de 120 mp, sunet și lumini, precum și asistență tehnică de specialitate;
  • 12 ore de program folcloric în care vor evolua 3 ansambluri folclorice, 3 orchestre și aproximativ 30 de interpreți de muzică populară din județul Cluj;
  • reprezentații de teatru de păpuși, ateliere de sculptură în fructe și legume, ateliere de meșteșuguri, parc de distracții, special gândite pentru cei mici;
  • promovarea evenimentului, prin distribuirea de 3.000 de flyere, 150 de afișe, difuzare de spoturi video și audio, machete de presă și publicitate online.

 

Având în vedere succesul edițiilor anterioare, păstrarea tradiției și continuității acestui eveniment, ne așteptăm ca și în acest an, sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului dar și şi promovarea produselor, a valorilor tradiţiei și ale culturii, a turismului din zona județului Cluj, să fie o ediție de succes.

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS