<
Administraţie

Tinerii vor să plece. Hai să le creăm contextul să rămână! Votează proiectul #81

Tinerii vor să plece. Hai să le creăm contextul să rămână!

Cam 50 % din tinerii cu vârsta sub 30 de ani din România vor să plece din țară. Chiar și din cei care rămân, mulți vor să se mute în orașe precum Cluj Napoca unde simt că au mult mai multe oportunități. Turda trebuie să acționeze acum pentru a crea contextul ca acești tineri să rămână. Avem nevoie de ei să contribuie activ la comunitatea din care provin și ei au nevoie de noi să le oferim sprijin să se dezvolte.

Tinerii turdeni își dovedesc în fiecare an meritele. Avem premianți și olimpici la toate nivelele și nu doar odată au dovedit că sunt cel puțin la fel de capabil ca alți tineri din alte orașe mult mai dezvoltate ale țării. În aceste poze puteți vedea cum arată un grup de tineri atunci când au un spațiu în care să își manifeste potențialul creativ și intelectual.

În cazul în care sunteți cetățeni turdeni sau munciți în Turda am mare nevoie de ajutorul vostru. Avem un proiect prin care tinerii din oraș ar avea un spațiu ultra-modern în care să aibă parte de activități de dezvoltare personală și profesională

Ca să căștige și să fie implementat e nevoie și de votul tău pe platforma proiectelor.

Durează undeva la 3-4 minute să îți faci cont și să votezi Proiectul Numărul #81 aici:

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS