Administraţie

Undă verde pentru ”Zilele Municipiului Câmpia Turzii”, 17-19 august 2018

Cea mai mare sărbătoare a locuitorilor din municipiul Câmpia Turzii o reprezintă zilele orașului, care se desfășoară an de an în luna august.

Este cea mai mare sărbătoare a ghirișenilor, asta și prin sprijinul celor care muncesc în străinătate, departe de casă, ce și-au făcut un obicei din a-și alege ca zilele de concediu în care vin acasă la familiile lor, să coincidă cu Zilele Municipiului Câmpia Turzii.

Marți, 10 iulie, consilierii locali și-au dat acordul în ceea ce privește programul privind organizarea manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Câmpia Turzii.

 

Finanțarea cheltuielilor pentru organizarea “Zilelor Municipiului” 2018 se face de la bugetul local, din sume prevăzute în Calendarul Cultural pentru anul 2018, sponsorizări și taxe încasate de la agenții economici ca urmare a închirierii spațiilor.

Astfel 150.000 lei din suma totală vor veni de la bugetul existent la care se adaugă 69.234 lei o redistribuire, de pe taxele provenite de la agenții economici ca urmare a închirierii terenului se estimează o sumă de 60.000 lei la care se mai estimează sponsorizări în valoare de 161.690 lei, iar cu un total de 440.924 lei, venituri estimate, Zilele Municipiului Câmpia Turzii pentru perioada 17-19 august, au primit undă verde.

 

Evenimentele vor avea loc în aer liber sau în spații special amenajate, dar și în cadrul bazelor sportive, specifice fiecărei activităţi în parte.

Conform tradiţiei, programul artistic din zilele de 17, 18 şi 19 august, care se va desfăşura în Parcul Mare, va încheia cea mai importantă sărbătoare a nostră, a tuturor cu un foc de artificii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS