Administraţie

(VIDEO) La Turda au fost inaugurate alte patru pubele subterane

În urmă cu aproximativ un an, o baterie compusă din patru pubele subterane a fost instalată vis a vis de Școala generală Horea, Cloșca și Crișan, la intersecția dintre strada Lianelor și Lotus.

Și de această dată, Cristian Matei și-a ținut promisiunea, inagurând astăzi, 11 octombrie,  alte patru baterii, fiecare cu patru pubele subterane: o baterie a fost montată pe strada Rapsodiei, micro 1, în apropierea pieței, alte două au fost montate pe strada Calea Victoriei, bl. B120 și una pe Calea Victoriei, bl. E125.

Pentru început, bateriile vor fi montate în cele mai populate zone ale orașului, urmând ca alte circa 25 de baterii să fie montate în decursul a 3-4 ani. În câteva zile, cel mai probabil săptămâna următoare, Turda va beneficia și de două unități inteligente de colectare selectivă, dintre care una pe strada Raspodiei în apropierea pubelelor subterane, iar a doua la intersecția dintre strada Lianelor și strada Lotus. Toate bateriile sunt însoțite de camere de luat vederi.

Cristian Matei face apel către cetățeni: „Fac apel către populație! Să fim o echipă, să venim unul în sprijinul celuilalt, să ne schimbăm mentalitatea, să ne educăm copiii și să se păstreze curățenia orașului!”

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS