campanie campanie
Actualitate

Adrian Falub a părăsit Universitatea Cluj după primele trei etape ale sezonului 2020-2021

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a admis că și-a dat demisia în cursul zilei de luni, 14 septembrie. Suporterii „studenților” au contestat evoluțiile slabe ale echipei care a reușit să strângă doar trei puncte în primele trei etape ale ligii secunde din sezonul 2020-2021.

Singura victorie înregistrată de Adrian Falub a fost cea din prima etapă, împotriva lui Aerostar Bacău, cu scorul de 1-0. După aceea, au urmat înfrângerile cu ASU Politehnica Timișoara (0-1) și cu Gloria Buzău (1-2). Jocul modest din ultimul meci i-a determinat pe mai mulți fani ai suflării „U”-iste să ceară demisia antrenorului.

De-a lungul carierei sale, Adrian Falub a mai fost demis de conducerea Universității Cluj în octombrie 2018, după ce a preluat echipa în septembrie 2017, fiind înlocuit cu Bogdan Lobonț. Cel din urmă a ratat promovarea în Liga 1, după ce a pierdut barajul împotriva formației Hermannstadt.

În septembrie 2019, dejeanul a fost readus la echipă pentru a-i lua locul lui Cristian Dulca, după un start de campionat slab. Evoluația modestă a „șepcilor roșii” a continuat, echipa fiind aproape de retrogradare, dar pandemia a ”înghețat” sezonul trecut al Ligii a doua.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS