Actualitate

Adrian Sărmășan a fost exclus din ALDE și își va pierde calitatea de consilier local. Va trece ALDE în opoziție la Turda?

Organizația județeană ALDE a avut o ședință fulger la sfârșitul săptămânii trecute când, în urma unor analize, s-au luat o serie de măsuri drastice de excludere a unor membri printre care și consilierul local turdean Adrian Sărmășan.

ALDE Cluj a făcut o analiză tuturor organizațiilor din teritoriu, pe ultimii ani, de la înființare și până în prezent, iar în urma acestor analize s-a luat măsura retragerii sprijinului politic a unor politicieni locali, printre care și cel a lui Adrian Sărmășan, consilier local din partea ALDE la Turda.

Cum a comentat Dr. Vasile Grumaz, președintele ALDE Turda această decizie:

„A fost o ședință a biroului județean ALDE în care s-a făcut o analiză la toate organizațiile din județ, din păcate această analiză a ieșit prost pentru dl. Adrian Sărmășan. Este o restructurare a partidului ținând cont de ultimele mișcări politice la nivel național. Eu fiind doar de un an președinte am putut aduce argumente doar pe această perioadă (12 luni) în timp ce analiza a fost făcută de fapt pe o perioadă de câțiva ani, practic de la nașterea partidului și până în prezent”

Va trece ALDE în opoziție la Turda?

La această întrebare ne-a răspuns tot Dr. Vasile Grumaz: „Va urma o analiză serioasă în care o să decidem dacă trecem în opoziție la Turda, decizia noastră trebuie să fie în concordanță cu poziția Biroului Județean Cluj. Acum însă pentru noi este important să ne concentrăm pe campania electorală care urmează, pentru prezidențiale”

Adrian Sărmășan a intrat în consiliul local Turda pe listele ALDE la alegerile din 2016.

Acesta face parte din Comisia nr. 2 „administrație publică locală, servicii publice, regii, pieţe, comerţ, agricultură, asocieri, relaţii cu publicul, juridic, ordine publică şi apărare,, (conform HCL nr. 122/04 07 2016). Pe lângă comisia nr. 2, Adrian Sărmășan a făcut parte și din Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Turda, Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic Turda, Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale „Andrei Şaguna,, și reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Turda în comisia de evaluare din cadrul unităţii de învăţământ şcolar primar Grădinița SF. MARIA Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS