Actualitate

Adrian Toth este noul președinte Rotary Câmpia Turzii

21 Iunie este o zi marcantă pentru Rotary Câmpia Turzii. La împlinirea anului rotarian se schimbă președinte. Sorin Moldovan, proprietarul Viamso, a fost până în 21 iunie un președinte responsabil, un președinte al faptelor, lucru remarcat și susținut și de colegii lui din Clubul Rotary Câmpia Turzii. Foarte multe proiecte sociale, educative, sportive, învățământ și excelență, și socializare au fost inițiate și susținute de Sorin Moldovan și echipa lui. După prezentare raportului de activitate s-a predat colanul celui care, din 21 iunie, devine președinte Rotary Câmpia Turzii, Adrian Toth.

Sorin Moldovan a dăruit câteva distincții și plachete celor mai activi membri din club, în semn de respect și pentru implicarea în proiectele inițiate și continuate.

Noul președinte și-a desemnat echipa cu care, pe parcursul unui an, conduce Clubul Rotary din Câmpia Turzii. În funcția de vicepreședinte l-a desemnat pe Cosmin Câmpean, trezorier Mihai Pop și secretar pe tânărul Alex Pascu, un om de perspectivă.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS