<
Actualitate

Album de familie în prezența norvegianului Fredrik Brattberg

Naționalul turdean vă invită duminică, 27 noiembrie ora 19.00, la tragicomedia  Album de familie. Spectacolul creat de regizorul stabilit în New York, Ioan Ardelean are la bază două texte scrise de autorul norvegian Fredrik Brattberg, Călătorie de iarnă și Eterna Întoarcere și se va juca la Turda în prezența autorului.

”Eterna întoarcere penduleazā între tragedie şi farsă, şi poate fi percepută ca o comedie neagră, dar umorul dispare în atmosfera sumbră a dialogului, iar râsul se transformă în plâns amar.

Călătorie de iarnă sau povestea unui cuplu tânăr.

Alfred şi Anne se întorc de la spital cu copilul lor nou-născut şi încercearcā să facă faţă acestei schimbări din viaţa lor. Foarte repede, emoția provocată de nașterea acestei ființe, încă necunoscute, face loc sentimentelor ambivalente. Abandon sau moarte? În minţile tinerilor părinţi, care nu reuşesc să primească copilul care tocmai s-a născut, se împletesc tot soiul de sentimente. Când Anne şi Alfred îşi aduc copilul nou-născut acasā, niciunul dintre ei n-a prevāzut incertitudinile care urmau sā-şi facā loc în viaţa lor”, a mărturisit Ioan Ardelean, regizor.

La finalul spectacolului, va avea loc o lansare de carte ce are la bază cele două texte de teatru.

Vineri 25 noiembrie actorii TNAMT vor juca același spectacolul, Album de familie și în deplasare la Casa de Cultură din Cisnădie.

Programul din acest weekend va fi întregit de spectacolul de improvizație Impro Șou –  sâmbătă 26 noiembrie de la ora 19.00, iar duminică dimineața, 27 noiembrie ora 11.00, cei mici se vor reîntâlni cu Cei trei purceluși.

Pentru bilete online, accesați: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

Pentru rezervări: 0264 311 952.

Detalii pentru fiecare spectacol găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda  sau pe site-ul https://teatrulaureliumaneaturda.ro/.

 Vă așteptăm cu drag la Fabrica de teatru!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS