Actualitate

ALDE și Pro România fac alianță. Cum va arăta alianța Pro-Alde la Câmpia Turzii

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, miercuri, că formaţiunea sa şi Pro România, condusă de Victor Ponta, au decis să colaboreze ca o alianţă politică, urmând să aibă grupuri parlamentare comune.

„Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune şi, astfel, vom fi a treia forţă politică parlamentară, după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare, grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris, miercuri, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

 

„Pe 22 iulie am spus dacă ALDE iese de la guvernare, suntem dispuşi să discutăm un proiect politic comun!’. Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat şi progresat! Când mai mulţi oameni se aşază la masă cu intenţii bune – sunt şanse mai mari de succes. Este o nevoie de o uriaşă schimbare a modului de guvernare a ţării / un ‘reset’ total al administraţiei publice şi al direcţiei economice. Trebuie să găsim soluţii şi oameni capabili să le aplice. Noi suntem Pro România şi ţinem cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Alinața PRO + ALDE CÂMPIA TURZII. Avram Gal + Cozmin Sașa

Avram Gal președintele ALDE  Câmpia Turzii, este cunoscut drept omul politic care NU depinde de un partid, ci partidul depinde de el. A trecut pe la majoritatea partidelor  politice (PDSR, PNL, PUR, PP-USL, etc) iar de la majoritatea partidelor a fost candidatul pentru funcția de primar. La ultimele alegeri pentru primărie s-a clasat pe locul 3 după Dorin Lojigan (PNL) și Petre Pop (PSD).

Cozmin Sașa – A fost membru PSD timp de 18 ani, a rămas fidel principiilor de stânga iar după ce a fost înlăturat din PSD s-a alăturat partidului ProRomânia devenind la scurt timp coordonatorul partidului pe zona Câmpia Turzii.

În vârstă de 43 de ani, în momentul de față, Cozmin Sașa lucrează la Electrica Distribuție, în funcția de inginer principal specialist. Până în 2017 a ocupat funcția de Director General la Electrica Furnizare Transilvania Nord, o companie care se ocupă de furnizarea de energie electrică, având în subordine la nivel regional agențiile din șase județe: Cluj, Bihor, Bistrița, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, gestionând 1.100.000 de clienți și coordonam activitatea a peste 380 angajați.

La ultimele alegeri, cele pentru europarlamentare,  ALDE Câmpia Turzii a obținut – 4,94% din voturi în timp ce  Pro România – 4,36%

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS