Actualitate

Alex Savu, despre relansarea fotbalului turdean: „A fost mult aşteptată. De ce să nu fim şi noi măcar în Liga a II-a”

Turdeanul Alex Savu este unul dintre jucătorii care a pus umărul la promovarea Arieşului în Liga a III-a şi care a rămas implicat în destinele fotbalului turdean. Savu a vorbit despre mult aşteptata relansare a sportului rege dar şi despre speranţele de viitor:
„Este o relansare mult dorită a fotbalului turdean, spre norocul nostru, a celor care am mai rămas din Turda, am prins această relansare şi mă bucur nespus de acest lucru. Este foarte important ca acest proiect să aibă continuitate. Acum suntem undeva într-o poziţie destul de bună pentru a face lucruri pozitive în continuare. Este nevoie de continuitate, de seriozitate, de oameni cu pasiune, de oameni care-şi doresc şi, bineînţeles, de tineri care să vină din spate. Cu toţii trebuie să punem umărul la relansarea fotbalului turdean pentru că ar fi păcat să nu se concretizeze lucrul acesta. La Turda au fost mereu jucători talentaţi şi chiar vorbeam cu băieţii care sunt din Turda că am ajuns noi la 30 ani, la 32 de ani, să jucăm din nou pentru Turda şi de ce nu s-a putut lucrul acesta atunci când eram mai tineri şi mai pe vână, cum se spune. Dar, noi suntem bucuroşi să fim aici şi sperăm ca fotbalul turdean să rămână sus. Liga a III-a nu ştiu dacă este un nivel atât de sus, poate oamenii de aici vor avea pe viitor ambiţii mai mari să ducă Turda în Liga a II-a. Sper, pentru că posibilităţi sunt şi de ce să nu fim şi noi măcar acolo, la Liga a II-a”, a declarat Savu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS