Actualitate

AMD Topografie a donat o suma de bani pentru achiziționarea unui cărucior electric nou pentru Zolty din Bogata

AMD Topografie a început în urmă cu două luni o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui cărucior electric pentru Zolty, un tânăr din Bogata.

10% din onorariul oricărei lucrări cadastrale din perioada 01.08.2019- 01.09.2019, a fost donat către acest caz a lui Zolty din Bogata.

Contactat de Ziarul 21, Zolty a confirmat că AMD a donat o sumă de bani. De asemenea, Zolty ne-a spus că a reușit, prin donațiile oamenilor, să strângă suma suficientă de bani pentru achiziționarea unui cărucior electric nou, însă achiziția o va face doar în primăvara. „Azi l-am vizitat pe Zolty la el acasă, pentru a îi transmite rezultatul campaniei noastre

„Împreună pentru persoanele cu dizabilități” Împreună cu clienții noștri din perioada 01 august 2019 – 01 septembrie 2019 l-am ajutat pe Zolty să-și vadă visul de a avea un cărucior electric nou.

Suntem singura firmă de topografie și cadastru din județul Cluj autorizată ANCPI cu clasa I de lucrări. Turda strada dr Ion Rațiu nr 41 etaj 1 T: 0745 812 158 / 0758 200 437 E: office@amdtopografie.com”

Ziarul 21 sprijină și susține astfel de gesturi făcute de oameni pentru oameni. Felicitări din partea Ziarului 21 pentru acest gest!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS