Actualitate

Ana Maria Bondor este câștigătoarea din această săptămână a concursului „Taloniada”

Premiul acestei săptămâni a fost un sandwich maker, iar câștigătorul săptămânii a fost doamna Ana Maria Bondor, care cu 52 de taloane a plecat acasă cu un SandwichMaker!

„Sunt Ana Maria Bondor, sunt o cititoare fidelă a Ziarului 21 și particip la concursurile ziarului, am venit azi (n.r. joi, 3 oct) cu 52 de taloane și am câștigat!”, ne-a declarat câștigătoarea din această săptămână.

Premiul pentru săptămâna 07-13 octombrie va fi un fierbător de ouă Tefal, iar cine joi, 10 octombrie între orele 09.00 și 11.00 va avea cele mai multe taloane va pleca acasă cu produsul electrocasnic.

Concursurile tradiționale ale Ziarului 21 vor continua și ele, după premierea persoanelor vârstnice urmează concursul: „Vine Moș 21”, unde 21 de premii vor fi oferite cititorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din istoria Turzii și a Câmpiei Turzii, a împlinit în acest an 15 ani de activitate fără întrerupere, fiind singura instituție media care acoperă toate canalele de informare a populației atât online cât și în format print, iar din 2018 Ziarul 21 deține aplicația de știri care poate fi descărcată aici: Ziarul 21 

Echipa ziarului 21 este formată din Tania Pop, Andrei Păcurar, Adrian Soporan și Sergiu Jucan.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS