Actualitate

ANDRA unul dintre cei mai recunoscuți artiști din România, a vizitat astăzi “Cel mai frumos loc subteran din lume“: Salina Turda!

Cunoscută drept fiind cea mai talentată cântăreață din România, Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii, și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când a lansat primul ei album.
Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David. Pe data de 23 iulie 2015, Andra a doilea copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.
Andra a lansat o nouă melodie latino, care cu siguranță o vom auzi de multe ori în această vară. Artista a colaborat cu Descemer Bueno – unul dintre mai apreciați artiști latino. „Camarero” începe cu un spasnish guitar ca la carte, iar Andra ne arată că îşi păstrează trilul şi în limba spaniolă.

“Am avut parte de o vizita surpriză. Andra a revenit pe plaiurile natale.“, au scris reprezentanții Salinei Turda pe Pagina Oficială de Facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS