Actualitate

Andrei Pintilie la reunirea lotului CSM Câmpia Turzii

Rep.: Cum v-ați regăsit? Bolnavi, accidentați, grași? Ce noutăți aveți?

Andrei Pintilie: Bună dimineața! Bucuroși ca ne-am reîntâlnit, chiar ne priește vremea aceasta, fiindcă de pune la muncă, să nu înghețăm. Băieții au revenit cu chef de muncă, bucuroși că începem din nou pregătirea, conștienți că trebuie să ne pregătim bine în acest început de retur, această perioadă de pregătire, pentru că am avut o perioadă mai puțin bună și avem mult de recuperat. Din fericire tot ce a fost din punct de vedere al accidentărilor, acum s-au rezolvat, asta mă bucură, sper ca după această perioadă de pregătire și aceste meciuri amicale să revenim așa apți din punct de vedere fizic. Despre mai grași, mai slabi la nivelul acesta din păcate nu putem fi stricți cu jucătorii pentru că nu suntem nutriționiști dar jucătorii se prezintă bine pentru că în perioada asta, noi nu ne-am oprit, ne-am întâlnit o dată pe săptămână la sală, am făcut mișcare să ținem echipa unită. Mai ales acum când problemele financiare, din punctul nostru de vedere au  început să se rezolve, jucătorii au fost plătiți, așa că nu avem nici un motiv să nu începem returul bine.

Rep. Până acum aveți două noi intrări în echipă. Câteva cuvinte despre asta.

Andrei Pintilie: Până acum am și rezolvat două veniri, unul pe postul de portar, pentru că aveam foarte mare nevoie de încă un portar, Nicoară care este un portar foarte experimentat și care zic eu că ne va ajuta foarte mult în acest retur. Și celălat este Coco, un jucător crescut la “U” Cluj, un jucător care a lucrat cu mine 2 ani de zile la Unirea Titeni, un jucător cu un potențial foarte mare, am vrut să îl aduc din vară dar atunci au fost mici neînțelegeri, nu s-a acomodat cu cerințele noastre, dar până la urmă a venit.

Rep.: O să mai fie veniri la echipă?

Andrei Pintilie: Tot timpul este loc de mai bine, am ceva discuții cu niște jucători, încă nimic concret. Din punctul meu de vedere pentru a avea un lot puternic, pentru că ați văzut ce s-a întâmplat și în turul campionatului, am avut multe absențe din cauza accidentărilor din cauza serviciului, pentru că mulți jucători lucrează în armată și plecați în tot felul de misiuni sau la cursuri și din păcate cine a venit de pe bancă, nu am avut un număr mare jucători pe bancă sau să vină cu un plus de valoare să pot să rulez foarte mult jucătorii. Din păcate în turul campionatului nu am putut să leg nici un meci în cele 16 etape jucate cu cele din Cupa României sau 15 etape să nu mă înșel, primul 11 pe care aș fi vrut să îl așez. Ar fi bine să vină jucători, dacă nu reușim să mai aducem jucători eu cred că putem să facem mult mai multe în acest retur de campionat față de ce am făcut în tur.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS