Actualitate

Apel Umanitar! Cosmina, o tânără din Câmpia Turzii, are nevoie de ajutor!

Tânăra Cosmina Burian, are 34 de ani și este din Câmpia Turzii. Încă de la vârsta de 10 ani medicii i-au pus un diagnostic crud, Limfom -Hodgkin celule maligne.
Ce poți înțelege, tu, ca și copil, la vârsta de 10 ani, din acest diagnostic. Grea încercare asupra familiei, grea încercare asupra Cosminei. Câțiva ani boala a fost stopată, tratată în remisie, însă în 2012 a revenit.

Așadar, cei care pot ajuta, cei care pot dona, mai jos aveți o mică poveste a Ioanei.

O fiică, o soră ,o mătușă și o soție extraordinară.
Ea este Cosmina, o luptătoare împotriva cancerului, încă de la vârsta de 10 anișori când a fost diagnostică cu Limfom -Hodgkin celule maligne.
Boală a fost tratată și a fost în remisie până în 2012 când a revenit. Din 2012 a fost tratată în nenumărate rânduri cu citostatice.

Ioana Burian este o pacientă a Institutului de Hematologie Cluj, diagnosticată cu Limfom -Hodgkin celule maligne încă din anul 1994.

Acum insa e nevoie de ajutorul unor oameni cu inima mare. Tratamentul pe care trebuie sa il urmeze Ioana este foarte costisitor şi nu este decontat de Casa Națională de Asigurări. Tratamentul va trebui administrat pentru o lungă durata de timp, iar costul unei singure cure fiind deja peste măsurile financiare ale ei cât și a familiei, care ne cer ajutorul in lupta Pentru Viața!
Haideți să o Ajutăm!

În ianuarie 2019 a efectuat un trasplant autolog de celule dar în urmă investigaților imagistice a rezultat că boala este în continuare activă, având nevoia încă o dată de dovada că, Cosmina este o luptătoare!
Acum însă e nevoie de ajutorul unor oameni cu o inima mare.
Tratamentul pe care trebuie să-l urmeze Cosmina este foarte costitor, iar costul unei singure cure fiind deja peste măsurile financiare ale ei cât și a familiei.

Boală nu este învinsă dar ne-am dori din tot sufletul ca pe pagina noastră să fie scris „Cosmina a învins” iar pentru asta avem nevoie de sprijinul si ajutorul vostru !

 

🔺Haideți sa o ajutăm!🔺

Cont IBAN Burian Cosmina Ioana: RO08BTRLRONCRT0209859401 pentru donatii in RON
Cont IBAN Burian Cosmina Ioana: RO55BTRLEURCRT0209859401 pentru donatii in EUR — cu Ioana Burian.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS