<
Actualitate

Arieșul Mihai Viteazu câștigă în deplasare la ACS Florești, după un meci senzațional. Valentin Șandru: ” Este o victorie meritată”

„Omul sfințește locul”, este o vorbă pe care noi, românii, o folosim în contextul în care cineva face o treabă extraordinară într-un anumit loc/domeniu. Ei bine, asta putem să spunem despre Valentin Șandru, cel care a reușit să își impună stilul de joc în actuala echipă din Mihai Viteazu. Arieșul Mihai Viteazu a câștigat, în deplasare, împotriva echipei ACS Florești cu scorul de 4-2 după ce a jucat mai bine de 50 de minute cu un om în minus.

„Sunt mulțumit de joc, de rezultat, este o victorie importantă. Am fost echipa mai matură, am arătat bine pe teren, am facut pressing, iar când am recuperat, am ținut de minge, am avut o posesie bună, am marcat 4 goluri din acțiune și ne-am creat alte ocazii de a marca. Am desfăcut foarte bine jocul pe benzile laterale. Este o victorie meritată. Îmi felicit jucătorii pentru această victorie și pentru dăruirea pe care au avut-o în jocul de azi”, a declarat pentru Ziarul 21 antrenorul echipei Arieșul Mihai Viteazu, Valentin Șandru.

Pentru echipa din Mihai Viteazu au marcat: George Kiesz 2g, Mureșan Cosmin 1g, Man Tudor 1g.

Arieșul Mihai Viteazu joacă acasă, etapa viitoare, cu Sporting Apahida.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS