Actualitate

Artur Podar, antrenor Arieşul Mihai Viteazu: „Obiectivul principal este ocuparea locului V și formarea unei echipe competitive pentru sezonul viitor”

Campionatul Ligii a IV-a se va relua sâmbătă, 2 martie, iar Arieşul Mihai Viteazu, echipă care ocupă locul 7 în clasamentul general, va primi vizita formaţiei Unirea Triteni. Cu Artur Podar pe banca tehnică, echipa din Mihai Viteazu speră într-un rezultat pozitiv dar şi într-o relansare, obiectivul noului antrenor fiind formarea unei echipe competitive pentru sezonul viitor.


Denisa Mărginean: În scurt timp se va relua campionatul Ligii a IV-a, care este obiectivul pentru partea a doua a campionatului?
Artur Podar: Obiectivul principal este ocuparea locului al V-lea și formarea unei echipe competitive pentru sezonul viitor.
D.M: Cum a decurs perioada de pregătire?
A.P: Pregătirea ne-a fost destul de serios îngreunată de condițiile meteo, dar am reușit totuși să ne adaptăm, făcând antrenamente și în sală și afară, iar meciurile amicale jucate ne-au ajutat mult în a ne contura imaginea asupra stării actuale a echipei.


D.M: Sunteţi mulţumit de lotul avut la dispoziţie? Ce modificări au intervenit în această pauză competiţională?
A.P: În acest moment, lotul este complet, băieții ştiu ce au de făcut. Am descoperit la Mihai Viteazu jucători care dacă își vor schimba atitudinea, vor crește fantastic, putând evolua fără probleme într-un eșalon superior. Pauza competițională a produs la nivelul lotutului câteva schimbări, sunt jucători care au plecat de la Mihai Viteazul, dar sunt și cei care s-au alăturat lotului pentru a completa efectivul necesar.


D.M:Veţi întâlni în primul meci oficial din acest an, Unirea Triteni. Va fi un derby al orgoliilor?
A.P: Primul meci oficial al ACS Arieșul Mihai Viteazu va avea loc pe teren propriu și este un meci pe care îl vom aborda cu aceeași seriozitate. Nu se pune problema de orgolii, atenția noastră va fi concentrată doar asupra jocului nostru. E clar că ne propunem și dorim victoria, dar prin fair play și profesionalism.
D.M: Veţi debuta pe banca Arieşului, cum vă simţiţi înaintea reînceperii campionatului?
A.P: Sunt încrezător, atât în forțele proprii cât și în băieții mei. Avem mult de muncit, dar ne-am propus să facem o figură frumoasă, având un joc spectaculos care să ne aducă și mai mulți suporteri aproape.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS