<
Actualitate

„Așteptând nașterea ta”- eveniment cultural duhovnicesc, la parohia „Sf Ilie” din Câmpia Turzii   

“Așteptând nașterea Ta”, este evenimentul cultural-duhovnicesc, din postul Craciunului, aflat la a II-a editie, pe care Parohia Ortodoxă „Sfântul Prooroc Ilie” vi-l propune, pentru a parcurge împreună perioada premergatoarea sărbătorii Nașterii Domnului. În fiecare duminică din post, după Sfânta Liturghie, la vecernie, dar și la slujba Sfântului Maslu, artiști locali sau regionali vor onora cu prezenta și vor susține recitaluri de pricesne, colinde său cantece de stea.

Pr. Paroh, Rațiu Raul George, așteaptă toată suflarea ortodoxă din parohia dânsului însă și pe cei care doresc să participe la frumoasele activități.

Duminică, 21 noiembrie, a dat startul evenimentelor binecunoscutul interpret Ionut Kobliska, care a reușit să sensibilizeze audiența prin pricesnele cântate.

În data de 28 noiembrie, duminica, după Sfânta Liturghie, Teodora Martin, o tânără de mare perspectivă, va interpreta colinde și pricesne, ca mai apoi, la vecernie, va canta Grupul Vocal Arheo.

În 5 decembrie, vor cânta Viorel Moldovan și Liliana Oară Moldovan. Pe 12 Decembrie, va sluji și va predica părintele profesor universitar doctor Stelian Tofană, iar la Maslu va participa Ieromonahul Efrem Crișan- duhovnicul Mănăstirii Vodă.

Pe data de 19 decembrie vor cânta clasele pregătitoare ale Liceului Teoretic Pavel Dan ca mai apoi, în ziua de Crăciun, 25 decembrie, va susține un recital Grupul Vocal Melody- coordonat de Nicușor Lăcătuș.

Un program variat în care sunt implicați atât cei mici cât și cei mari.

Post binecuvântat!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS