campanie campanie
Actualitate

Atenție pescari! Modificare la regulamentul de pescuit pentru Complexul Trei Lacuri

În ședința ordinară din luna mai, consilierii locali au votat modificarea și completarea regulamentului de pescuit și de ordine interioară la Complexul de agrement Trei Lacuri. Vă aducem la cunoștință completările regulamentului.

-În cazul în care prețul de achiziție al peștelui (lei/kg) nu depășește valoarea aprobată prin hotărâri anterioare, se practică aceleași tarfie și în sezonul următor.

– Pescuitul este permis cu maxim 4 lansete cu câte un cârlig fiecare, montura fiind făcută fără agrafă

– Pe lacul 1 se practică pescuit staționar la greutate, plută, pescuit dinaminc la spinning și se poate pescui și în sistem catch and release. – –Pe lacul 3 se practică pescuit staționar la greutate, plută, pescuit dinaminc la spinning în sistem catch and release.

Singurele elemente care se pot folosi după capturarea peștelui sunt: cădița, salteaua de cântărire, trepiedul și cântarul. După poza făcută în poziția șezut se folosește spray-ul antiseptic și peștele se eliberează imediat.

– Nădirea este permisă doar de pe malul apei cu: spomb, baston, praștie, catapultă și rachetă.

-Nădirea cu porumb sau cu alt tip de semințe nefierte este strict interzisă.

– Dacă nu există loc special amenajat se vor folosi grătare cu picior sau tăvi

– Pe lacul 3 se interzice folosirea oricărui instrument de reținere a peștelui: juvelnic, coș, sac etc.

Pescuitul la specii răpitoare se face doar prin pescuitul dinamic la spininng, orice alt tip de specuit (cu momeală vie, la greutate sau plută, este interzis).

O altă interzicere se referă la folosirea barcuțelor și a navomodelelor. De asemenea, pe lacurile 1 și 2, sunt interzise orice instrumente de reținere a peștelui, din metal (coșuri de sârmă sau juvelnice din sârmă).

Se oferă bonusuri în partide de pescuit celor care prind capturi mai mari de 10 kg.

Cunoscând regulamentul, cunoscând tainele pescuitul, vă dorim tuturor celor care călcați pragul Complexului de Agrement Trei Lacuri din Câmpia Turzii, fir întins!

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS