<
Actualitate

Avram Gal îi răspunde lui Mihai Șandru

Domnule Șandru Mihai,

Aproape că vă înțeleg zbaterile și eforturile de a părea PSD-ist autentic, dar, după câte știu, dvs. aparțineți sau ați aparținut unui alt proiect, ALDE, în 2016, alături de fostul primar. Un proiect politic pe care cetățenii l-au creditat atunci doar cu 5% . Sper că acest ,,profesionalism” să nu se repete și în 2020.
Eu personal nu sunt lămurit dacă dvs. sunteți PSD-ist cu legitimitate din partea social democraților din Câmpia Turzii sau susțineți doar interesele unui grup de angajați ai CAA?
Consider și susțin că politica și administrația trebuie făcute cu maturitate, fără ură și ranchiună.
Zilnic sunt abordat de mulți PSD-iști care își doresc colaborarea cu mine și cu echipa noastră, astfel încât împreună să învingem PNL-ul și pe Dorin Lojigan.

De asemenea, ceea ce probabil că nu ați înțeles, domnule Șandru, este faptul că dl. Petre Pop nu este adversarul dvs.; ba chiar sunt convins că mulți dintre dumneavoastră îi datorați existența politică și profesională, iar experiența și profesionalismul de care a dat dovadă până acum, trebuie fructificat!
Împreună am finalizat proiecte importante pentru Câmpia Turzii și anume:
•Parcul Industrial Câmpia Turzii, •Trecerea la nivel de cale ferată în cartierul Șarât
•Proiectul tehnic de reabilitare a străzilor din cartierul Șarât,
•Recuperarea sediului Administrației Financiare, și multe altele…
Eu îmi doresc un proiect politic alături de un PSD, cu o conducere aleasă, nu numită și contestată de majoritatea social democraților din Câmpia Turzii și nici cu un candidat fără șansă, un fel de Dăncilă al alegerilor locale!

Avram Gal, candidatul ALDE la funcția de primar al muncipiului Câmpia Turzii!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS