campanie campanie
Actualitate

Avram Gal: „Să fim atenţi la starea de relaxare”

Avram Gal: Dragi concetăţeni din Câmpia Turzii, după cum ştim cu toţii, din 15 Mai a fost ridicată starea de urgenţă fiind permise ieşirile în aer liber iar Guvernul a decis măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de luni, 1 Iunie, în principal deschiderea teraselor, accesul în parcuri și pe terenuri de sport în aer liber pentru activități care nu presupun contact. De asemenea, au fost stabilite în detaliu măsurile de siguranță și protecție pentru fiecare activitate în parte.

Pentru că eu sper că partea cea mai grea din perioada pandemiei s-a încheiat, doresc în primul rând să mulțumesc tuturor persoanelor din municipiul Câmpia Turzii care în această perioadă grea s-au mobilizat pentru susținerea celor aflaţi in linia întâi, a celor mai fragili și a persoanelor izolate. Mulţumesc cadrelor medicale, îngrijitorilor, polițiștilor, ambulanţierilor, farmaciştilor, comercianţilor, casierilor, producătorilor locali, soldaţilor, celor de la salubritate, şoferilor, celor care au făcut livrări şi nu în ultimul rând întregii echipe a oraşului care a gestionat situaţia de criză! De la începutul crizei de sănătate am văzut că mulți dintre voi, oameni simpli, v-aţi oferit voluntari pentru a ajuta. Acest lucru m-a făcut să fiu mai mândru de oraşul meu şi de oamenii lui! Un mulțumesc enorm celor implicaţi!

Luni fiind şi Ziua Copilului şi fiind declarată zi liberă, cu siguranţă că veţi dori să sărbătoriţi împreună cu familia şi una din opţiuni e posibil să fie plimbarea în parc, la un picnic sau să practicaţi sporturi fără contact, dacă vremea o va permite. Dacă veţi ieşi în parcuri vă rog nu uitaţi să respectaţi cerinţele perioadei actuale: mențineți măsurile de distanțare socială obligatorii şi purtaţi mască în spaţiile comerciale, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă şi în alte spaţii închise! Vă rog daţi dovadă de responsabilitate și respectaţi instrucțiunile de sănătate. Cu masca ne protejam pe noi şi îi protejăm pe altii si asta e un lucru bun. Vă invit pe toţi să avem grijă de oraşul Câmpia Turzii și să nu aruncăm măști, mănuși și șervețele pe jos, ci în coșurile de gunoi disponibile pe străzi.

Criza cu care ne-am confruntat şi noi, la fel ca întreaga lume, este nouă şi ne-a afectat fiecare aspect al vieții. Nimic nu a mai fost ca înainte. Dar orașul nostru are capacitatea de a depăși această criză. Știu că toți ne vom face orașul mai puternic, mai solidar, mai drept. Vă doresc să profitaţi de zilele frumoase în parcurile sau pe terasele oraşului, respectând instrucțiunile de sănătate și distanţarea socială.
Dumnezeu să ne ajute pe toţi şi mai departe!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS