Actualitate

„Banca de alimente” continuă tradiţia

„Este al doilea an consecutiv în care am reușit să aducem bucurie și speranță pe chipurile copiilor și vârstnicilor, prin acest proiect de suflet, campania umanitară intitulată „Banca de alimente”, un proiect inițiat de Primăria Turda, derulat cu ajutorul sponsorilor și tuturor oamenilor de bine care au dorit să întindă o mână de ajutor celor aflați în nevoie, acum în pragul sărbătorilor pascale.
Campania a început în această dimineață la ora 10 la sediul Primăriei Turda și au fost distribuite pachete alimentare și alte donații la Spitalul Municipal, secția de pediatrie și chirurgie, la Căminul de vârstnici ,,Acoperământul Maicii Domnului”, Adăpostul de Zi și de Noapte pentru copiii străzii, Fundația ,,Sf. Daniel” și, nu în ultimul rând, către familii nevoiașe aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Turda.”au declarat reprezentaţii Primăriei pe site-ul oficial al instituţiei turdene.
#BancadeAlimente#PrimăriaMunicipiuluiTurda

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS