Actualitate

Bărbat înjunghiat la Câmpia Turzii de mama tinerei sale iubite

Două tulburătoare poveşti de iubire amestecată cu ură s-au desfăşurat, independente una de cealaltă: una în localitatea Livada – comuna Iclod şi alta în municipiul Câmpia Turzii.
În prima, protagonişti au fost „actorii” unui triunghi conjugal: soţul încornorat, soţia şi amantul acesteia, tărăşenia sfârşindu-se printr-o bătaie administrată încornoratului, de către amant, când soţul s-a „prins” de conexiune. În cealaltă, eroi au fost Cătălin, un ins puriu de 43 de ani, iubita lui – o fată tânără şi năbădăioasă în vârstă de 21 şi mama fetei – de aceeaşi vârstă cu amorezul.
Finalul relaţiei a avut loc abia când mama fetei a hotărât să tranşeze situaţia cu un cuţit, străpungându-i bărbatului piciorul, la doar doi centimetri de artera inghinală, punându-i bine de tot viaţa în primejdie!
Punctul de vedere al I.P.J.Cluj
„Acest bărbat s-a prezentat iniţial la poliţie, sesizând neînţelegeri cu iubita şi familia acesteia, dar nu a sesizat niciun aspect de natură penală. Practic, şi-a rezervat dreptul de a formula plângere penală la poliţie în termenul prevăzut de lege, de trei luni. În schimb, mama fetei a făcut plângere penală împotriva sa pentru ameninţare” -a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.