<
Actualitate

Bărbatul din Turda care s-a spânzurat a lăsat un bilet care își justifică crima  

O descoperire macabră a fost făcută în seara de joi, într-o locuință din Turda. Pompierii au intervenit la un imobil de pe strada Rapsodiei, unde au găsit cadavrele a două persoane. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Înăuntru au fost găsite două persoane, respectiv un bărbat de 67 de ani şi o femeie de 29 de ani. Femeia era întinsă pe jos în dormitor, cu multiple lovituri şi tăieturi, dar acoperită cu un cearceaf. În baie l-au găsit şi pe bărbatul de 67 de ani, spânzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet pe care l-a lăsat lângă cadavrul femeii. A explicat că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut. Femeia ucisă avea două fetiţe de 13 şi 8 ani, dintr-o altă relaţie. Acestea vor fi acum crescute de rude, scrie Observator.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS