Actualitate

Bazinul de înot din Câmpia Turzii intră pe ultima sută de metri  

Mulți spuneau că e un vis, alții spuneau că nu prea va fi posibil, și doar o mică parte erau convinși că acest lucru se va întâmpla.

Ei bine, administrația municipiului Câmpia Turzii mai dă o lovitură, și proiectul privind construirea unui bazin de înot intră pe ultima sută de metri.

Proiectul tocmai ce a trecut de evaluarea tehnică (în data de 30.06.2020) iar acum este în evaluarea financiară (24.08.2020). Practic, după data de 24 august, se decide firma care a câștigat licitația, o lună faza de proiectare și se da drumul la construcție.

„Lucrările continuă în Câmpia Turzii. Bazinul de înot va deveni o realitate pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii. Deși mulți cârcotași spuneau că sunt doar vorbe, exact cum spuneau despre stadion, skate park și reabilitarea sălii sporturilor, iată că promisiunile făcute încă de la finele anului 2019 se concretizează. Din vara anului 2021, dacă Dumnzeu ajută, vom participa la deschiderea oficială a Bazinului de Înot Didactic din Câmpia Turzii”, a declarat pentru Ziarul 21, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS