Actualitate

Beard Brothers te invită la o porție sănătoasă de alergare

Asociația Beard Brothers invită pe toți cei interesați la o porție sănătoasă de alergare prin cel mai frumos campus universitar din județul Cluj, USAMV Cluj Napoca.

„În caz că te intrebi pe unde urmează să alergi în data de 23 martie, take a look over here!

Startul se va da din fața Aulei ”Mihai Serban” cu alergare către intrarea în campusul USAMV. Urmează o urcare pe trepte către Rectorat, pe urmă alergare către Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, întoarcere pe la sala de sport, pe urmă alergare pe scari și în încheierea traseului, înapoi la Aula ”Mihai Șerban”.

Pentru profesioniști, traseul va trebui finalizat de șase ori, iar pentru amatori, de trei ori. O tură de traseu înseamnă alergare, 1,7 km, în care sunt incluse și scările.

Cursa pentru copii va avea loc în jurul spațiul verde din apropierea Aulei ”Mihai Șerban”. Cât despre proba de ștafetă, fiecare membru al echipei va trebui să parcurgă traseul o singură dată.
Așa că pregăteste-ți pantofii de alergat, că de restul ne ocupăm noi! 😉

Link inscriere: https://www.beard-brothers.ro/beard-run-4/ ” scrie pe pagina de facebook a „bărboșilor”

Avest eveniment organizat de către asociația Beard Brothers este dedicat strângerii de fonduri pentru achiziționarea unei noi ambulanțe de tip B, pentru Smurd Cluj

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.