Actualitate

Bogdan Stelea a plantat copaci la Turda (video)

Campania naţională de plantare „Hai să plantăm împreună la tine în oraș!” a început, miercuri, 6 noiembrie 2019, la Cluj-Napoca și se va desfășura în 9 orașe din România, printre care și în municipiul Turda unde, vineri, 8 noiembrie au fost plantați 200 de copaci: 150 tuia smarald, 50 de brazi argintii și molizi și o Magnolia de 4 m.

Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naționale de AUR a României a fost unul dintre ambasadorii acestei campanii.

„Colaborarea cu Bergembier este de trei ani, iar dânșii doresc să mai continuăm colaborarea cel puțin 3 ani de acum înainte. Eu apreciez foarte mult ceea ce fac, inițiativa dânșilor, pentru comunitate, pentru copii, pentru natură, si vom face toate eforturile în continuare pentru acest oraș care se dezvoltă foarte repede, într-un ritm susținut, și încurajez și alte entități care doresc să contribuie la bunul mers al activității în municipiul Turda și la astfel de acțiuni care să îmbunătățească condițiile de mediu”, a declarat Cristian Matei, primarul municipiului Turda, care a fost prezent la acest eveniment.

Despre un oraș curat un oraș fără poluare cum se dorește a ajunge și municipiul Turda, administrația locală a întreprins și a câștigat un proiect european P.M.U.D care pe lângă asfaltarea de străzi urmărește și reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane, astfel la Turda vor ajunge până în decembrie  20 de autobuze electrice, 18 deja sunt în Turda achiziționate prin fonduri europene.

Nu e prima campanie de plantare a pomilor la Turda, în aprilie 2018 la Turda, în zona Băi au fost plantați 1000 de puieți alături de elevi și voluntari care au participat cu multă implicare și responsabilitate pentru ceea ce ne dorim cu toții și anume un mediu curat!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS