Actualitate

CAA, la datorie pentru comunitate

Noi suntem la muncă pentru voi! Voi stați acasă pentru noi! #responsabilitate #solidaritate #stămacasă #totulvafibine

* Compania de Apă Arieș a întreprins toate măsurile necesare pentru ca serviciile de furnizare a apei potabile și de canalizare să nu aibă de suferit din cauza situației create de noul COVID-19 și instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României. Societatea noastră are pregătite echipe, utilaje și materiale în vederea asigurării serviciilor în întreaga arie de operare astfel încât fiecare utilizator să aibă în permanență apă la robinet.

* În perioada următoare nu vor fi executate debranșări sau lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepție făcând situațiile neprevăzute, generate de avarii, caz în care echipele CAA vor acționa cu celeritate în vederea remedierii acestora în cel mai scurt timp posibil.

* Stațiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale și substanțe utilizate în procesele de potabilizare iar personalul este dotat cu echipament și instruit pentru situațiile excepționale ce pot apărea pe fondul unei eventuale extinderi a focarelor de coronavirus, scopul fiind acela de a asigura continuitatea serviciului.

* Consumul apei de la robinet este sigur, virusul COVID 19 nefiind detectat în apa potabilă. Calitatea apei furnizate este strict monitorizată în laboratoarele proprii, rezultatele analizelor fiind postate pe pagina de internet a societății, www. caaries. ro.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS