<
Actualitate

Cadrele MAI și MAPN au asigurat respectarea legii în noaptea de Înviere (video)

Zece echipaje ale Poliției Nationale, Poliției Locale și Armată au patrulat în Noaptea Învierii la Câmpia Turzii.

Cadrele MAI și MAPN au asigurat respectarea legii și buna desfășurare a Slujbei de Înviere, în conditiile impuse de autorități. Potrivit acordului BOR – MAI, slujbele religioase din noaptea de Înviere se puteau oficia cu respectarea îndrumărilor Bisericii Ortodoxe Române şi a prevederilor din ordonanţele militare privind reuniunile publice şi distanţarea fizică fără participarea credincioşilor în incinta, în curtea sau în apropierea lăcaşurilor de cult.

În apropierea celor 5 biserici ortodoxe de pe raza municipiului Câmpia Turzii, s-au aflat echipaje ale poliției, cu girofarurile aprinse. Nu au fost probleme, nu au fost identificați oameni care să nu respecte ordonanțele militare.

Cadrele MAI, din când în când mai opreau câte o mașină, foarte rar ce e drept, pentru că nu prea circula nimeni la ora 12.00 noaptea. Cetățenii din Câmpia Turzii au înțeles mesajul autorităților și s-au comportat impecabil.

Toată lumea a înțeles că eforturile pe care Poliția și Armata le fac, sunt înspre binele tuturor. Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor cadrelor MAI și MAPN de pe raza municipiului Câmpia Turzii implicate în aceste acțiuni și să îi felicităm pentru profesionismul de care au dat dovadă.

Sărbători fericite tuturor. Hristos a Înviat!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS